Ochrana osobních údajů

Jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

  • Sandra Schmidová
  • IČO: 87026716
  • Sídlo: Brno – Veveří, Kounicova 285/41, PSČ 60200
  • Kontaktní e-mail: info@viviente.cz

Jaké údaje sbíráme

Sbíráme následující osobní údaje:

  • Komentáře: jméno, e-mail a IP adresu.
  • Kontaktní/objednávkový formulář: jméno, telefon a e-mailovou adresu.
  • Vstupní formulář: jméno, e-mail, telefon, adresu, zdravotní informace.

Důvod a účel sběru údajů

  • Komentáře: na základě vašeho souhlasu, abych mohla váš komentář prezentovat a zároveň se chránit proti spamu.
  • Kontaktní/objednávkový formulář: na základě budoucího plnění smlouvy, abych mohla zodpovědět váš dotaz k poptávce služeb.
  • Vstupní formulář: na základě plnění smlouvy a zákonné povinnosti, abych mohla nastavit správně váš výživový plán.

Jak dlouho údaje uchovávám

  • Komentáře: po dobu fungování internetových stránek, nebo než si vyžádáte výmaz vašeho komentáře.
  • Kontaktní/objednávkový formulář: po dobu spolupráce s klientem.
  • Vstupní formulář: po dobu vykonávání mé živnosti.

Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracovatelem těchto údajů je:

  • Sandra Schmidová (IČO: 87026716, se sídlem Kounicova 41, 602 00, Brno), která provozuje tento web.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měřím například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracovávám, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracovávám v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte mě.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 24.5.2018.

Akce a novinky

ONLINE webinář 5.12. 2021 Jak si sestavit vyvážený jídelníček

25. 11. 2021

Po více než půl roku se můžete přihlásit na 4 hodinový webinář, kde se můžete naučit sestavit si sami vyvážený jídelníček nejen se zaměřením na redukci tuku bez extrémů. Aneb naučte se projíst do štíhlosti.

Celý text

Diáře Lehce kdykoliv a kdekoliv 2022 v prodeji!

28. 10. 2021

Tento rok jsme si pro Vás připravili novinku! Plánování a připravenost jsou při úpravě životního stylu velmi důležité, proto Vám nemůže chybět náš veselý barevný diář na rok 2022. Součásti jsou praktické a motivační (a vtipné) samolepky! A v diářku najdete i sekci fit deníček s challenge pro Váš správný jídelníček bez extrémů.

Celý text

Roadshow zdraví a prevence s 211

1. 8. 2021

V sobotu 7. srpna startuje osmidílná roadshow se zdravotní pojišťovnou 211, ve které navštívíme postupně celkem osm měst v České republice. Od 10-17h budeme poskytovat analýzu složení těla na InBody, kdy Vám výsledky vytiskneme, ale rádi Vám je vysvětlíme a doporučíme na co by bylo vhodné se případně zaměřit. Ale dále si můžete nechat vyšetřit svůj zrak, udělat si spirometrii a také změřit hladinu glykémie. A mimo jiné zasoutěžit!

Celý text

Všechny akce a novinky