Ochrana osobních údajů

Jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

  • Sandra Schmidová
  • IČO: 87026716
  • Sídlo: Brno – Veveří, Kounicova 285/41, PSČ 60200
  • Kontaktní e-mail: info@viviente.cz

Jaké údaje sbíráme

Sbíráme následující osobní údaje:

  • Komentáře: jméno, e-mail a IP adresu.
  • Kontaktní/objednávkový formulář: jméno, telefon a e-mailovou adresu.
  • Vstupní formulář: jméno, e-mail, telefon, adresu, zdravotní informace.

Důvod a účel sběru údajů

  • Komentáře: na základě vašeho souhlasu, abych mohla váš komentář prezentovat a zároveň se chránit proti spamu.
  • Kontaktní/objednávkový formulář: na základě budoucího plnění smlouvy, abych mohla zodpovědět váš dotaz k poptávce služeb.
  • Vstupní formulář: na základě plnění smlouvy a zákonné povinnosti, abych mohla nastavit správně váš výživový plán.

Jak dlouho údaje uchovávám

  • Komentáře: po dobu fungování internetových stránek, nebo než si vyžádáte výmaz vašeho komentáře.
  • Kontaktní/objednávkový formulář: po dobu spolupráce s klientem.
  • Vstupní formulář: po dobu vykonávání mé živnosti.

Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracovatelem těchto údajů je:

  • Sandra Schmidová (IČO: 87026716, se sídlem Kounicova 41, 602 00, Brno), která provozuje tento web.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měřím například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracovávám, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracovávám v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte mě.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 24.5.2018.

Akce a novinky

Zdraví a prevence se zdravotní pojišťovnou 211

14. 6. 2022

I tento rok Vás srdečně zveme na osvětovou roadshow Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra s názvem Zdraví a prevence. Od července po 3 měsíce skoro každý víkend se můžeme vidět na náměstích po ČR a tam Vám zdarma uděláme analýzu složení těla na InBody a k výsledkům si i něco popovídáme. Součástí budou i další preventivní vyšetření, takže neváhejte a určitě se za námi přijďte podívat a zjistit něco o svém těle a zdraví!

Celý text

15.5. 2022 ON-LINE SEMINÁŘ Jak si sestavit vyvážený jídelníček bez extrémů

3. 5. 2022

Pěkně před létem jsem si pro Vás připravila další online seminář Jak si sestavit vyvážený jídelníček bez extrémů, který je zaměřen v první řadě na to, jak zhubnout a nastavit si svůj energetický příjem a množství živin. Ale dozvíte se také spoustu tipů a rad, proč se vyplatí využívat kalorické tabulky a počítání energie, ale také jak hubnut bez nich. Součástí jsou i praktické ukázky jídelníčků. Zaměřeno na jednoduchost, efektivnost, udržitelnost a hlavně následnou spokojenost! :)

Celý text

Analýza složení těla zdarma na závodech KOLO PRO ŽIVOT ve stanu zdravotní pojišťovny 211

22. 4. 2022

Závody Kolo pro život opět v roce 2022 vrcholí! Kdy ve stanu Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra 211 (modro-bílý stan) nás můžete najít a nechat si ZDARMA změřit své složení těla na InBody 270. Výsledky Vám vytiskneme a rádi vysvětlíme a v případě zájmu i dáme doporučení, jak své stravování upravit pro dosažení zdravých hodnot, ale také pro dobrý a spokojený pocit! Akce jsou po celé ČR, tak si udělejte výlet a spojte příjemné s užitečným! :)

Celý text

Všechny akce a novinky