Ochrana osobních údajů

Jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

  • Sandra Schmidová
  • IČO: 87026716
  • Sídlo: Brno – Veveří, Kounicova 285/41, PSČ 60200
  • Kontaktní e-mail: info@viviente.cz

Jaké údaje sbíráme

Sbíráme následující osobní údaje:

  • Komentáře: jméno, e-mail a IP adresu.
  • Kontaktní/objednávkový formulář: jméno, telefon a e-mailovou adresu.
  • Vstupní formulář: jméno, e-mail, telefon, adresu, zdravotní informace.

Důvod a účel sběru údajů

  • Komentáře: na základě vašeho souhlasu, abych mohla váš komentář prezentovat a zároveň se chránit proti spamu.
  • Kontaktní/objednávkový formulář: na základě budoucího plnění smlouvy, abych mohla zodpovědět váš dotaz k poptávce služeb.
  • Vstupní formulář: na základě plnění smlouvy a zákonné povinnosti, abych mohla nastavit správně váš výživový plán.

Jak dlouho údaje uchovávám

  • Komentáře: po dobu fungování internetových stránek, nebo než si vyžádáte výmaz vašeho komentáře.
  • Kontaktní/objednávkový formulář: po dobu spolupráce s klientem.
  • Vstupní formulář: po dobu vykonávání mé živnosti.

Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracovatelem těchto údajů je:

  • Sandra Schmidová (IČO: 87026716, se sídlem Kounicova 41, 602 00, Brno), která provozuje tento web.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měřím například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracovávám, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracovávám v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte mě.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 24.5.2018.

Akce a novinky

Kolo pro život s 211 a měření na InBody 230

7. 8. 2018

Závody Kolo pro život v Novém Městě na Moravě a ve Znojmě se také dočkají stánečku pojišťovny 211, kde budeme poskytovat zdarma analýzu složení těla na InBody. Budeme se těšit na všechnyco jim není jejich složení těla a jídelníček lhostejný.

Celý text

Kde nás můžete potkat, aneb analýza složení těla ZDARMA

1. 8. 2018

V srpnu a září nás čeká hodně akcí, kde budeme součástí a budeme poskytovat analýzu složení těla na InBody zdarma. Takže můžete přijet spojit příjemné s užitečným a dozvědět se informace o svém těle. Nyní např. v ZOO po ČR s pojišťovnou 211.

Celý text

SPRÁVNÁ VÝŽIVA ZAČÍNÁ JIŽ V OBCHODĚ, aneb jak číst informace na obalech potravin

11. 1. 2018

Na co se zaměřit při výběru potravin?
Co znamená BIO, FIT nebo bez přidaného cukru?
Jaké informace hledat v tabulce výživových hodnot v rámci jednotlivých potravinových skupin:
Co sledovat v seznamu složení a na co si dát pozor?
Přihlaste se na edukační kurz Mgr. Pavlína Kosečkové ve výživové poradně VIVIENTE již na 10.2. nebo 11.2.

Celý text

Číst všechny akce a novinky