Ochrana osobních údajů

Jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

  • Sandra Schmidová
  • IČO: 87026716
  • Sídlo: Brno – Veveří, Kounicova 285/41, PSČ 60200
  • Kontaktní e-mail: info@viviente.cz

Jaké údaje sbíráme

Sbíráme následující osobní údaje:

  • Komentáře: jméno, e-mail a IP adresu.
  • Kontaktní/objednávkový formulář: jméno, telefon a e-mailovou adresu.
  • Vstupní formulář: jméno, e-mail, telefon, adresu, zdravotní informace.

Důvod a účel sběru údajů

  • Komentáře: na základě vašeho souhlasu, abych mohla váš komentář prezentovat a zároveň se chránit proti spamu.
  • Kontaktní/objednávkový formulář: na základě budoucího plnění smlouvy, abych mohla zodpovědět váš dotaz k poptávce služeb.
  • Vstupní formulář: na základě plnění smlouvy a zákonné povinnosti, abych mohla nastavit správně váš výživový plán.

Jak dlouho údaje uchovávám

  • Komentáře: po dobu fungování internetových stránek, nebo než si vyžádáte výmaz vašeho komentáře.
  • Kontaktní/objednávkový formulář: po dobu spolupráce s klientem.
  • Vstupní formulář: po dobu vykonávání mé živnosti.

Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracovatelem těchto údajů je:

  • Sandra Schmidová (IČO: 87026716, se sídlem Kounicova 41, 602 00, Brno), která provozuje tento web.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měřím například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracovávám, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracovávám v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte mě.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 24.5.2018.

Akce a novinky

Vánoční poukázky jsou připraveny!

6. 12. 2019

Ráda Vám vytvořím dárkový poukaz přímo na míru pro obdarovaného. V případě zájmu napište email a najdeme vhodnou cestu a i cenu poukazu, dle Vašich požadavků.

Celý text

Od roku 2020 dochází ke změně ceníku.

27. 11. 2019

Od 1.1. 2020 plánujeme změnu ceníku. Věříme, že i přesto se na nás se svými cíli o úpravu svého jídelníčku a životního stylu budete obracet. Stále se Vám snažíme maximálně pomoci, i v našem volném čase, takže snad náš přístup oceníte a navýšení cen pro Vás nebude těžké přijmout.

Celý text

Viviente na festivalu LIFE! na brněnském veletrhu 10.11.2019

6. 11. 2019

V neděli 11.10. od 10-15h budeme v rámci festivalu LIFE! poskytovat analýzu složení těla na InBody 270 ZDARMA.

Celý text

Číst všechny akce a novinky