Ochrana osobních údajů

Jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

  • Sandra Schmidová
  • IČO: 87026716
  • Sídlo: Brno – Veveří, Kounicova 285/41, PSČ 60200
  • Kontaktní e-mail: info@viviente.cz

Jaké údaje sbíráme

Sbíráme následující osobní údaje:

  • Komentáře: jméno, e-mail a IP adresu.
  • Kontaktní/objednávkový formulář: jméno, telefon a e-mailovou adresu.
  • Vstupní formulář: jméno, e-mail, telefon, adresu, zdravotní informace.

Důvod a účel sběru údajů

  • Komentáře: na základě vašeho souhlasu, abych mohla váš komentář prezentovat a zároveň se chránit proti spamu.
  • Kontaktní/objednávkový formulář: na základě budoucího plnění smlouvy, abych mohla zodpovědět váš dotaz k poptávce služeb.
  • Vstupní formulář: na základě plnění smlouvy a zákonné povinnosti, abych mohla nastavit správně váš výživový plán.

Jak dlouho údaje uchovávám

  • Komentáře: po dobu fungování internetových stránek, nebo než si vyžádáte výmaz vašeho komentáře.
  • Kontaktní/objednávkový formulář: po dobu spolupráce s klientem.
  • Vstupní formulář: po dobu vykonávání mé živnosti.

Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracovatelem těchto údajů je:

  • Sandra Schmidová (IČO: 87026716, se sídlem Kounicova 41, 602 00, Brno), která provozuje tento web.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měřím například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracovávám, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracovávám v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte mě.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 24.5.2018.

Akce a novinky

Dárkové poukázky pod vánoční stromeček PŘIPRAVENY🎄🎁

13. 12. 2018

Možno osobně vyzvednout až do 21.12. či zaslání poštou není problém 😎 (zdarma). Platnost poukázky do 31.12.2019. Uvnitř najdete pár tipů jakou poukázku pro koho vybrat.

Celý text

Festival LIFE! 2018 v Brně a my tam!

2. 11. 2018

Najít nás můžete na stánku zdravotní pojišťovny 211 v pavilonu V do 10-15h a budeme poskytovat analýzu složení těla na InBody ZDARMA.

Celý text

PARKOVÁNÍ okolo poradny od 1.11.2018

1. 11. 2018

Jelikož se již spustila 2. etapa parkovacího systému v Brně, tak bychom rádi jen pro jistotu napsali, jak to je nyní s parkováním okolo poradny.

Celý text

Číst všechny akce a novinky