Ochrana osobních údajů

Jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

  • Sandra Schmidová
  • IČO: 87026716
  • Sídlo: Brno – Veveří, Kounicova 285/41, PSČ 60200
  • Kontaktní e-mail: info@viviente.cz

Jaké údaje sbíráme

Sbíráme následující osobní údaje:

  • Komentáře: jméno, e-mail a IP adresu.
  • Kontaktní/objednávkový formulář: jméno, telefon a e-mailovou adresu.
  • Vstupní formulář: jméno, e-mail, telefon, adresu, zdravotní informace.

Důvod a účel sběru údajů

  • Komentáře: na základě vašeho souhlasu, abych mohla váš komentář prezentovat a zároveň se chránit proti spamu.
  • Kontaktní/objednávkový formulář: na základě budoucího plnění smlouvy, abych mohla zodpovědět váš dotaz k poptávce služeb.
  • Vstupní formulář: na základě plnění smlouvy a zákonné povinnosti, abych mohla nastavit správně váš výživový plán.

Jak dlouho údaje uchovávám

  • Komentáře: po dobu fungování internetových stránek, nebo než si vyžádáte výmaz vašeho komentáře.
  • Kontaktní/objednávkový formulář: po dobu spolupráce s klientem.
  • Vstupní formulář: po dobu vykonávání mé živnosti.

Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracovatelem těchto údajů je:

  • Sandra Schmidová (IČO: 87026716, se sídlem Kounicova 41, 602 00, Brno), která provozuje tento web.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měřím například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracovávám, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracovávám v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte mě.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 24.5.2018.

Akce a novinky

DOTISK kuchařky! Od 25.2. 2021 opět v prodeji!

20. 2. 2021

Děkuji moc za Váš zájem o moji kuchařku Zdravě kdykoliv a kdekoliv, v důsledku jejího vyprodání měsíc po vytisknutí je tu její dotisk! I v poradně pro Vás budu mít pár kousků nachystaných :).

Celý text

WEBINÁŘE – edukační víkend 6. a 7.3. 2021

12. 2. 2021

Nové termíny na dva mé webináře, které Vás provedou sestavením vyváženého jídelníčku, naučí vypočítat si energetický příjem na den ať už chcete redukovat tukovou tkáň nebo výsledky udržovat, ale vědět, co tělu máte optimálně dodat. Ale také Vás naučí vybírat si vhodněji potraviny, protože správný nákup je alfa a omega zdravého stravování. Cílem je stravování bez extrémů a udržitelnost naučených návyků.

Celý text

Nový ONLINE seminář 10.1. 2021 – Jak sestavit vyvážený jídelníček bez extrémů

1. 1. 2021

Pěkně z gruntu na začátku nového roku 10.1. 2021 jsem si pro Vás připravila nový webinář Jak si sestavit vyvážený jídelníček bez extrémů. Kombinace tohoto webináře a webináře Jak správně nakupovat je ideální pro všechny, co chtějí jednou provždy zhubnout a výsledky si udržet. Informace od A pro Z, jak si dlouhodobě upravit své stravování bez extrémů, chutně a ještě dojít do svého cíle :).

Celý text

Číst všechny akce a novinky